COMUNICAT Campionat GTT Drift Series 2015

cover-3

Stimati colegi,

Imi revine placerea sa va comunic urmatoarele informatii:

Asa cum am vorbit la Baia Mare, vrem ca pentru 2015 sa avem un campionat sanatos si provocator, pentru ca s-au investit multi bani in masini si e pacat sa stam cu ele prin garaje. Sper ca v-ati lamurit cu totii ca nu este usor sa faci un campionat singur cap- coada si de aceea in 2015 vom merge pe varianta cu parteneri locali, asa cum este normal in orice sport, indiferent de ramura. Nu Federatia face campionatul, ci partenerii locali.. in orice sport. Gabriel Onofrei nu poate face singur etape in toata tara, dar cu sprijinul partenerilor locali, vom putea face un campionat puternic si sa continuam ceea ce am inceput impreuna acum 5 ani. Locatiile stabilite sunt majoritatea noi cu multe surprize, iar celalalte sunt pe placul tuturor…
In acest context si pentru a da sansa sportivilor care au deja sponsori si celor care inca sunt in cautare, sa prezinte partenerilor un buget necesar, va comunic numarul de etape, locatiile, ordinea acestora si in mare perioadele.
Astfel avem:
- Etapa nr I – Iasi – Era Shopping Parc – mijloc de aprilie – Organizator – Gabi Onofrei impreuna cu partener local
- Etapa nr II – Brasov – Circuit stradal sau Prejmer – mai – Organizator Gabi Onofrei
- Etapa nr III – Suceava – RARAU Touge – iunie – Organizator – Razvan Lkn Fratianu
- Etapa nr IV – Cluj – Polus Center – inceput de iulie – Organizator – Szabo Istvan impreuna cu partener local
- Etapa nr V – Constanta – Maritimo Center – august – Organizator Gabi Onofrei impreuna cu partener local
- Etapa nr VI – Baia Mare – !!! TOUGE !!! – septembrie – Organizator Ciulean Alexandru Daniel

Sunt 6 etape, 2 Touge, 3 parcari mari si 1 circuit stradal sau circuit permanent. Urmeaza sa stabilim si datele concrete, dar in mare cam asta e calendarul.

Bafta cu masinile si cu pastratul / gasitul sponsorilor… din ce in ce mai multi piloti au parteneri si acestia din urma vor sa-si asocieze imaginea cu sportivi profesionisti, care concureaza intr-un campionat profesionist.

Succes,
Razvan LKN Fratianu

 

 
This entry was posted in Drift, Evenimente, Noutati. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>